Nyheter

Humly har släppt två helt nya produkter

En interaktiv och en statisk 3D-översiktskarta tillsammans med ett nytt besökssystem. Humly Floor Plan och Humly Visitor är de två nya tilläggen i Humlys produktportfölj Workplace Solutions.

På ISE 2022 i Barcelona lanserade Humly sin nya roadmap av produkter och presenterade två helt nya produkter. En av dem var Humly Floor Plan. Den funktionen släpptes för ett par veckor sedan till vissa kunder. Nu har även den senaste funktionen, Humly Visitor, släppts.

– Vi är glada över att kunna gå live med dessa nya produkter. Vi har fått riktigt bra feedback angående Floor Plan och vi vet att Humly Visitor är något som verkligen kommer att förbättra upplevelsen på kontor, säger Tomas Nielsen, CTO på Humly.

Humly Visitor är ett besökshanteringssystem som ska hjälpa kontor och organisationer att hålla koll på vem som kommer in och lämnar kontoret och ge besökarna ett bra och professionellt bemötande. Det nya systemet kan användas på en tablet, en skrivare kan anslutas för utskrift av märken och SMS-notifieringar kan användas när en besökare kommer och checkar in. I datan går det även att spåra besöksflöden för säkerhet och bättre optimering.

Humly Floor Plan visar en karta med en omedelbar 3D-översikt över kontoret. Den kan användas antingen i statiskt eller interaktivt läge för möjligheten att boka rum och skrivbord direkt.

– Med dessa nya funktioner kommer våra Humly Workplace Solutions att bli ännu mer kompletta som en hel svit, allt kopplat sömlöst till samma backend vilket verkligen är något kunderna uppskattar. Vi jobbar just nu med fler nya funktioner, vilket är riktigt spännande och något som kommer att förändra marknaden på olika sätt, säger Tomas Nielsen, CTO på Humly.