Nyheter

Bjurfors förstärker i Malmö

Bjurfors är marknadsledande fastighetsmäklare i Skåneregionen och nu stärker teamen i Malmö upp med tre välkända profiler. Jennifer Johansson, Fabian Rietz och Mathilda Thelander är tre framgångsrika mäklare som nu tar ytterligare ett steg upp i karriären.

Jennifer Johannson och Mathilda Thelander ansluter till team Limhamn som sitter i nyrenoverade lokaler på Järnvägsgatan 20. Fabian Rietz blir ny kollega till teamet Bjurfors Malmö Väster.

– Vi har haft en fantastisk tillväxtresa i Skåne de senast åren, då vi både har öppnat nya kontor och rekryterat nya medarbetare. Det känns riktigt bra att fylla på våra redan etablerade kontor med välkända ansikten. Vi är supernöjda med den här matchningen och är övertygade om att vi tillsammans kommer stärka vår position ytterligare i Malmö framöver, säger försäljningschef Fredrik Josefsson.