Nyheter

Mårten Ek blir försäljningschef Sverige på Mäklarhuset

Med ett rekordår i ryggen förstärker Mäklarhuset organisationen med en försäljningschef Sverige. Mårten Ek har efter några månaders fokuserat konsultarbete inriktat på Stockholmsområdet klivit in i en roll som försäljningschef Sverige på Mäklarhuset.

Mårten Ek kommer närmast från konsultverksamhet där han bland annat hjälpt tillväxtbolag, varav ett flertal i kedjedrift, att växa genom affärsplanering och affärsutveckling. Tidigare har han även arbetat som affärsområdeschef och sälj- och marknadschef inom kundservice, och telekom.

– Jag är mycket glad att få rekrytera Mårten till Mäklarhuset. Mårtens bakgrund och erfarenhet i kombination med hans insats som konsult åt Mäklarhuset gör mig säker på att han kommer bidra på ett bra sätt när vi ska driva tillväxt och utveckla affären för Mäklarhuset. Mårtens bakgrund är bred och han har en unik förmåga att varva strategiska frågor med att skapa ett effektivt genomförande, säger Pernilla Schörling, vd för Mäklarhuset.

Den nya rollen som försäljningschef Sverige ingår i företagets satsning på att stärka sin position på flera platser i landet samt utveckla stödet till de lokala kontoren.

– Jag ser mycket fram emot uppdraget, att stötta och utveckla våra verksamheter och vara med och realisera den potential jag ser i hela Mäklarhuset, säger Mårten Ek.

Mårten Ek tillträdde den nya rollen under sommaren.