Nyheter

Mäklarstjärnor blir Senior Partners på Bjurfors Skåne

Fyra skickliga mäklare tar nu ett nytt steg upp i karriären som Senior Partner på Bjurfors Skåne.

– Det är med glädje vi kan lyfta fram och premiera dessa framgångsrika mäklare. Tack vare vårt Senior Partner-program får de nu möjlighet att utvecklas ännu mer, säger Mattias Larsson, vd på Bjurfors Skåne.

Det var för ett år sedan som Bjurfors Skåne lanserade sitt Senior Partner-program. Då tog åtta framgångsrika mäklare steget upp. Nu är det dags för ytterligare fyra stjärnor att bli Senior Partner: Gustav Cagmo, Sara Lundkvist, Yosef Halim och Daniel Frostmo.

Växlar upp

Sedan ett antal år tillbaka har Bjurfors kunnat erbjuda resultatrika mäklare att driva egna bolag i partnerskap med Bjurfors. Senior Partner-programmet är en uppgradering, ett sätt att växla upp för drivna mäklare som brinner för att leverera högsta kvalitet, och håller samma höga nivå över tid. För att komma ifråga för den åtråvärda rollen behöver man med andra ord vara noggrann, professionell och konsekvent i att hjälpa sina kunder till bästa möjliga bostadsaffärer.

Kan anställa egen personal

Som Senior Partner på Bjurfors Skåne får mäklare extra gynnsamma förutsättningar för fortsatt utveckling inom yrket. Goda villkor och tillfälle att anställa egen personal under sig skapar nya möjligheter. Mattias Larsson berättar:

– Våra Senior Partners ska ha utsikten att utvecklas med goda villkor i ryggen. Det är så nära ett franchisekoncept man kan komma, men med väldigt låg tröskel. Det är noll kronor in och noll kronor ut.

Utveckling av yrkesrollen

Att kunna anställa egen personal och därigenom ta ansvar för en kollegas utveckling och mognad inom yrket ger en ytterligare dimension till yrkesrollen. Tillsammans med goda villkor är det en attraktiv karriärväg för drivna mäklare i branschen att aspirera till.

– Kanske känner du att det är dags att ta ett steg upp? Då ska du veta att hos oss finns den möjligheten, säger Mattias Larsson.

Nya Senior Partner, Bjurfors Skåne:

Daniel Frostmo, Bjurfors Lund Centrum / Lund Väster
Gustav Cagmo, Bjurfors Malmö Öster
Sara Lundkvist, Bjurfors Landskrona

Yosef Halim, Bjurfors Lund Centrum