Nyheter

Kungsvåningen stärker upp inom investering och analys

Kungsvåningen rekryterar Isak Sundquist som Investment Manager. Isak kommer närmast från en roll som investeringsanalytiker på Catella Principal Investments och arbetade dessförinnan som analytiker på Coelis fastighetsfonder.

– Kungsvåningen är ett spännande bolag vars fastighetsportfölj har stor potential. Jag ser fram emot att vidareutveckla investeringsstrategin tillsammans med mina nya kollegor, säger Isak Sundquist.

Kungsvåningens fastighets- och byggverksamhet har levererat stabil tillväxt under 30 år. Under 2022 växlar bolaget upp med flera byggstarter och nya medarbetare.

– Vi bygger en balanserad organisation med senior och junior kompetens. Vi är glada att välkomna Isak vars erfarenhet och kunskap inom investering och analys står helt i linje med våra målsättningar framöver, konstaterar Hélène Lannemo, CFO på Kungsvåningen.