Nyheter

PROTECT A/S anställer ny Sales & Product Manager ansvarig för försäljning av dimgeneratorer i Norden

Rune Hjort Bagterp kommer att ansvara för försäljning av PROTECT dimgeneratorer i Norden. Dessutom om får han titeln som Product Manager och har därmed ansvaret för verksamhetens produkter och blir länken mellan kunden och utvecklingsavdelningen.

– Jag glädjer mig att komma ut och vara nära våra kunder och distributörer, och hjälpa dom med de bästa villkoren för att sälja PROTECT säkerhetsdimma, förklarar Rune Hjort Bagterp och tillägger:

– I mitt arbete som Sales & Product Manager har jag fokus på, att PROTECT-installatörer och distributörer alltid ska få nödvändiga kunskapen och hjälp, som gör det möjligt att förmedla fördelarna med PROTECT säkerhetsdimma. Det blir också viktigt för mig att komma ut till slutkunderna och hjälpa med att lösa produktsälj i Norden, och därmed bidraga kunskapen från PROTECT.

Rune Hjort Bagterp (36 år) tilträdde anställningen 1 juni 2022 och har en gedigen erfarenhet inom el och larmbranschen, Rune är utbildad elektriker och har 8 års erfarenhet inom arbetet med sin egen el och alarmfirma, där han bland annat har varit med och utvecklat passersystem. De senaste 6 åren har Rune arbetat som teknisk säljare inom ljud och event branschen, där han också tog hand om den tekniska supporten.

– Jag är glad för att kunna bjuda Rune välkommen till PROTECT A/S. Han kommer med några bra kompetenser, som utan tvekan stärker oss. Rune kommer till att bidra med massa teknisk kunskap och säljerfarenhet, vilket naturligtvis kommer att gynna samarbetet med larminstallatörer, säger direktör Heine Michael Andreasen.

Ett nära samarbete med larminstallatörer i Norden

Rune kommer att vara en nära partner med nuvarande och framtida larminstallatörer, slutkunder och samarbetspartners i hela Norden. Detta samarbete kommer också att bidra till att nya inputs och krav från marknaden involveras i produktutvecklingen i ett tidigt skede.

– SomProduct Manager är mitt uppdrag att få så många input och önskemål från PROTECT installatörer och distributörer, så att kunderna blir en aktiv del av produktutvecklingen. På detta sätt ser vi till att PROTECT fortsätter att vara världsledande inom försäljning och utveckling av säkerhetsdimma, berättar Rune Hjort Bagterp.

Det blir Rune, som i framtiden ansvarar för den tekniska utbildningen, så distributörer och installatörer får nödvändiga utbildning och kontinuerligt uppdateras om nya funktioner. Han kommer också att vara en del av det tekniska supportteamet på PROTECT A/S, som alltid är redo att hjälpa PROTECT-installatörerna.

I sin roll som Sales Manager kommer han också att spela en avgörande roll i att behålla och utöka PROTECT A/S’ ledande position på den nordiska marknaden Bland annat kommer budskapet om världens mest pålitliga dimgeneratorer att nå larminstallatörerna samt nyheter om nya innovativa dimgeneratorer från PROTECT A/S.

Säkerhetsdimma för en mängd branscher över hela världen

Sedan PROTECT A/S grundades år 2000, har verksamheten producerat och sålt över 100.000 stycken dimgeneratorer över hela världen.

Dimgeneratorerna installeras hos så vidt skilda kunder som banker, juvelerare, optiker, radio/tv-och IT-återförsäljare, bensinstationer, livsmedelsbutiker, stat och kommuner samt i privata hem.

Några av de välkända och internationella kedjor, som PROTECT A/S har levererat säkerhetsdimma till är:  7-Eleven, Rema 1000, ALDI, Hugo Boss, Expert, Q8, Aral, Samsung, Santander, Dansk Supermarked, Tesco, McDonald’s, JYSK och Matas.

Den lokala kontakten med kunderna sköts av ett landstäckande nätverk av certifierade larminstallatörer och återförsäljare, som besitter stor kompetens och erfarenhet inom installation och drift av PROTECTs produkter.

Över 90% av produktionen av dimgeneratorer exporteras. Utomlands har PROTECT A/S ett nätverk av distributörer i över 50 länder på 5 kontinenter.