Nyheter

SLP välkomnar SP Maskiner som ny hyresgäst i Ljungby

SLP har tecknat ett sjuårigt hyresavtal med SP Maskiner i Ljungby AB. SP Maskiner kommer den 1 juli 2022 att flytta sitt nya logistikcentrum till SLP:s fastighet Lamellen 1 i Ljungby och hyr en yta om 1 870 kvm.

SLP har nyligen genomfört standardhöjning som bland annat minskat energiförbrukning och förbättrat inomhusklimatet i lokalerna.

– Vi är mycket glada över att kunna välkomna SP Maskiner till moderna logistik­lokaler. Det är ett stabilt bolag som har unika produkter för skogs- och jordbruksmarknaden och vi ser fram emot en långvarig relation, säger Peter Strand, vd på SLP.

– SP Maskiners motto är ’Always Ahead’ och med vår flytt till Långgatan 8 får vi den flexibilitet vi behöver för att möta framtiden. Vi har haft en utmärkt dialog med SLP om hur vi kan använda fastigheten på ett för vår verksamhet optimalt sätt, säger Martin Bredenfeldt, vd på SP Maskiner.

SP Maskiner är ett välkänt internationellt varumärke med återförsäljare över hela världen. Bolaget har totalt 42 anställda, vara ca 10 i Ljungby.