Nyheter

Anette Moreau blir marknadsansvarig på Mäklarhuset

Anette Moreau kommer närmast från SBAB där hon var marknadsansvarig för affärsområdet Företag och brf. Hon har tidigare även arbetat som marknadschef på IT-företaget Sitecore och på reklambyrå med uppdrag för kunder som Telia och Handelsbanken Finans. 

– Vi är oerhört glada att få Anette till Mäklarhuset. Hennes bakgrund och erfarenhet kommer bidra till att stärka vårt marknadsföringsarbete ytterligare. Anette är skicklig både strategiskt och operativt, vilket är en kombination som kommer att vara otroligt värdefull i att driva tillväxt och lönsamhet för Mäklarhuset, säger Pernilla Schörling, vd för Mäklarhuset.

Mäklarhuset ligger i toppskiktet bland kunder när det gäller kundnöjdhet, enligt Svenskt Kvalitetsindex, och arbetar ständigt med att vidareutveckla sitt varumärke. Den nya rollen som marknadsansvarig ingår i företagets satsning på att stärka sin position på flera platser i landet och utveckla kommunikationsarbetet.

– Mäklarhuset har en unik position och är ett välkänt varumärke i en bransch med hård konkurrens. Att få möjligheten att vara med på Mäklarhusets tillväxtresa ser jag som en spännande och rolig utmaning. Jag är övertygad om att vi tillsammans kan stärka Mäklarhusets varumärke för att ta ännu starkare position på marknaden, säger Anette Moreau. 

Anette Moreau tillträder sin nya roll i september 2022.