Nyheter

Bjurfors rekryterar 30 nya stjärnor

Bjurfors växer snabbt och kan nu presentera 30 tunga namn till kontor på flera orter runt om i Sverige.

– Det är en del i vår rekryteringsoffensiv för att möta efterfrågan och samla de bästa medarbetarna i mäklarbranschen, säger Fredrik Kullman, vd Bjurfors Sverige.

2021 blev det bästa året någonsin för Bjurfors med 1 miljard kronor i omsättning och 17 000 förmedlade bostäder. Nu är siktet inställt på fortsatt tillväxt och det innebär förstärkningar av mäklarteamen. Bara under våren och försommaren har 30 nya mäklare rekryterats.

– Bjurfors har växt enormt mycket på kort tid och det känns jätteroligt att vi kan fortsätta satsa och rekrytera även i en tid när marknaden är lite skakig. Vi har sagt att vi ska ha de bästa medarbetarna i mäklarbranschen och här är det en mix av erfarna mäklare med starkt track record och nya hungriga mäklare som vi knutit till oss. De kommer var och en att bygga vårt varumärke ännu starkare och hjälpa oss att ta nya marknadsandelar, säger Fredrik Kullman, vd Bjurfors Sverige.

Bjurfors utsågs nyligen till den populäraste arbetsgivaren bland landets mäklarstudenter i Universums Företagsbarometern, Sveriges största karriärundersökning. Och för Seif Wåhlin, som är en av nyrekryteringarna som kommer direkt från mäklarhögskolan, var valet självklart.

– Det var ett lätt beslut när jag fick frågan. Bjurfors har många högpresterande mäklare att lära och inspireras av och en organisation som ger uppbackning och alla verktyg för att lyckas i den stenhårda konkurrensen. Jag ser fram emot att vara med på företagets fortsatta resa och hoppas kunna bidra till att sätta nya rekord, säger Seif Wåhlin som arbetar på kontoret i Täby och Danderyd.

Nya fastighetsmäklare på Bjurfors

Region Göteborg

Sebastian Jonsson – Halmstad
Ida Pettersson – Trollhättan
Victoria Lundgren – Partille
Inez Örneborg – Kungsbacka
Emelie Knape – Göteborg väster
Tilde Aurbacken – Göteborg city

Region Skåne

Tim Svensson – Lund
Emmie Lindeberg – Trelleborg
Suechy Navarrete – Lund
Sofia Gravert – Helsingborg
Gabriel Rolland Andersson – Helsingborg
Belma Celik – Lund
Rebecca Ljungdahl – Höör

Västerås

Darin Kakasor
Mimmi Holm
Hanna Rynler

Örebro

Anton Lindström

Karlstad

Lorin Baderkhan
Emmy Delang

Östersund

Linda Nilsson

Sundsvall

Anna Bäckström

Täby/Danderyd

Seif Wåhlin

Sigtuna/Märsta

Jenny Arnefjord
Marylene Johansson

Huddinge

Sef Sabah Rashid

Upplands Väsby

Josefine Simonsson

Bromma

Johanna Hallgren

Vasastan

Elina Berglund
Victoria Gadd

Södermalm

Adde Duna