Nyheter

Savills fortsätter att växa inom hyresgästrådgivning

Savills har rekryterat Matilda Haglund till Savills Occupier Services-team. Matilda har mångårig erfarenhet inom hyresgästrådgivning från JLL i Sverige och i UK. Vidare har hon även arbetat i Australien.

–  Jag ser fram emot att ansluta mig till Savills och Occupier Services-teamet. Jag hoppas att min bakgrund kommer att skapa mervärde för våra kunder, både internationellt och inom den svenska marknaden, säger Matilda Haglund.

– Vi på Savills Occupier Service är otroligt glada över att Matilda Haglund ansluter och stärker upp vårt team med sin mångåriga erfarenhet inom hyresgästrådgivning och flertalet år utomlandstjänst. Jag är övertygad om att, genom förstärkningen med Matilda, får vi chansen att hjälpa fler hyresgäster i sitt arbete med att skapa värdeskapande arbetsplatser, säger Fredrik Carlman, Head of Occupier Services på Savills.

– Vi ser fram emot att välkomna Matilda till teamet och fortsätta tillväxtresan inom Occupier Service, säger Jessica Gräsberg, Head of Agency på Savills.

Matilda Haglund tillträder sin tjänst den 15 augusti.