Nyheter

Folksam Fastigheter välkomnar Rikshem till Copper Building

Folksam Fastigheter har tecknat ett nytt hyresavtal med Rikshem. Hyresavtalet gäller drygt 1 100 kvadratmeter kontor i Copper Building på Klara Södra Kyrkogatan 1.

Inflyttning sker under tredje kvartalet 2022.

– Vi på Folksam Fastigheter är glada över att Rikshem har valt oss som sin nya hyresvärd. I Copper Building finns alla möjligheter för dem att trivas och vi ser fram emot att tillsammans med Rikshem vara med och utveckla en modernt och attraktiv kontorslösning som passar deras behov, säger Erik Löfberg, Senior Asset Manager på Folksam Fastigheter.

Fastigheten Duvan 6 ägs av KPA Pension som är en del av Folksamgruppen.

– De nya, moderna, lokalerna kommer att kunna bidra till mer av samarbetsglädje, kunskapsdelning och stärka Rikshem. Flytten till Copper Building är strategiskt viktig i vårt arbete att utvecklas vidare som bolag, säger Anette Frumerie, vd på Rikshem.

Cushman & Wakefield har bistått Folksam Fastigheter i uthyrningsarbetet.