Nyheter

Bjurfors rekryterar ny affärsutvecklare

Bjurfors har rekryterat Kristina Forsgren som ny affärsutvecklare. Kristina kommer närmast från Länsförsäkringar Fastighetsförmedling där hon varit chef för avdelningen Nyproduktion. Kristina tillträdde sin nya tjänst den 11 maj.

Bjurfors växer kraftigt och förstärker nu affärsutvecklingsteamet med Kristina Forsgren som har över 15 års erfarenhet från olika roller inom mäklar- och fastighetsbranschen. På Bjurfors kommer Kristina arbeta med att utveckla produkter, tjänster och koncept för en förbättrad och förenklad kundresa.

– Jag är väldigt glad för att Kristina valt att komma till oss. Med Kristinas breda erfarenhet av affärsutveckling och försäljning kommer vi kunna vässa, utveckla och bredda vårt kunderbjudande ytterligare. Rekryteringen för oss ett steg närmare vår vision om att samla de bästa medarbetarna i mäklarbranschen, säger Irja Amolin, chef för affärsutveckling på Bjurfors.

– Bjurfors är ett av Sveriges snabbast växande mäklarföretag och att få vara med på den resan känns otroligt spännande. Jag hoppas kunna bidra till ökade marknadsandelar men även till nöjdare kunder över tid, säger Kristina Forsgren.