Nyheter

Ny Styrelseordförande i Jefast Holding

Vid Jefast Holding’s Årsstämma valdes Martin Larsson in som Styrelseordförande. Martin efterträder grundaren och ägaren Bo Jertshagen, som fortsatt är majoritetsägare och styrelseledamot. Martin har gedigen erfarenhet inom fastighet- och finanssektorn.

Martin Larsson har lång erfarenhet inom bankvärlden, där han jobbat med både nationell och internationell bankverksamhet. Sedan 2018 är han finanschef på K-Fastigheter och även vice VD sedan 2019. Innan dess var han chef för Danske Banks finanscenter i Malmö.

– Jefast fortsätter sin utvecklingsresa och vi är väldigt glada att få in Martin i vår styrelse för att tillföra ytterligare kompetens, säger Cassandra Jertshagen VD och styrelseledamot. Vi har funnits sedan 1977 då min pappa Bo grundade bolaget och det gäller att ständigt arbeta med att förbättra vårt familjeföretag. Med Martin som ny styrelseordförande ser vi framemot att fortsätta jobba långsiktigt och strategiskt med Jefast, avslutar Cassandra.

– Jag ser med spänning fram emot att få vara en kugge i den verksamhet som Bo skapat och som Cassandra ytterligare vidareutvecklat inte minst avseende Jefast fantastiska satsning på Söder i Helsingborg, en satsning som det krävts både stort hjärta och engagemang att genomföra, säger Martin Larsson.