Nyheter

Axcell Fastighetspartner etablerar sig i Göteborg

Axcell Fastighetspartner och Sigillet Fastighets har tecknat ett avtal om drift och skötsel på ett sextiotal fastigheter. Sigillet äger, förvaltar och hyr ut både bostäder och kommersiella lokaler.

De är ett Göteborgsbaserat, familjeägt, företag som har varit verksamt sedan 1981. Axcell expanderar därmed ytterligare och etablerar sig nu i Göteborg för att bygga upp ett större kontor i staden.

– På Sigillet arbetar vi efter en ganska enkel idé, om våra kunder är nöjda, är vi nöjda. Där ser vi att Axcell Fastighetspartners och våra värderingar stämmer väl överens, säger Emelie Lindström förvaltningschef på Sigillet.

– Vi brinner för att förvalta och förbättra fastigheter, att skapa ett mervärde och lönsamt fastighetsägande för våra kunder. Vi ser samarbetet med Sigillet som en start på en långvarig relation, betonar John Ragnar verksamhetschef på Axcell.

– I och med det nya avtalet fortsätter vår tillväxtresa. Vi stärker ytterligare vår närvaro i Göteborg, ett område som vi ser fram emot att etablera oss i, i större skala, tillägger Jan-Erik Andersson vice VD på Axcell.

En heltäckande fastighetspartner

Axcell Fastighetspartner startade år 2013 och finns idag på ett 30-tal orter i Sverige. Den nyöppnade filialen i Göteborg har adress Stålverksgatan 5 men kollegorna på orten spenderar majoriteten av arbetstiden ute hos våra kunder.

I företaget finns kunskap inom allt som rör teknisk och administrativ fastighetsförvaltning. Kunderna består av kommersiella och offentliga fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Axcell hjälper till med allt från teknik och energibesparingsåtgärder till ekonomisk förvaltning och skötsel av utemiljöer.

I koncernen finns även Ömangruppen Svenska, tillsammans erbjuder vi helhetslösningar för fastigheter, med specialistkunskap inom alla olika områden. Vi tar ansvar för helheten eller hjälper till med enskilda punktinsatser, helt utifrån kundens och fastighetens behov.

På bilden: John Ragnar och Tobias Claesson från Axcell tillsammans med Emelie Lindström från Sigillet

Foto: Axcell Fastighetspartner