Nyheter

Årets Fastighetsförvaltare Lokaler 2022

Andreas Keinil, fastighetsförvaltare för St. Görans sjukhus på Locum vinner Årets Fastighetsförvaltare i kategorin lokaler 2022. Han utsågs som vinnare på seminariet Framtidens Förvaltare den 24 maj i Stockholm.

För åttonde gången utser föreningen Aff i samarbete med Förvaltarforum Årets Fastighetsförvaltare. Syftet med priset är att lyfta fram medarbetare inom fastighetsbranschen som gör ett professionellt värdeskapande arbete i fastigheterna, samt att främja fastighetsförvaltarrollen.

Sex finalister från olika organisationer gjorde upp om priset i de två kategorierna Årets Fastighetsförvaltare Bostad och Årets Fastighetsförvaltare Lokaler.

Juryns motivering:

”Med nyfikenhet, observationsförmåga och enorm kunskap förvaltar denna person sitt bestånd och sina kunder med bravur. Genom noggrannhet och engagemang skapar hen en struktur för såväl medarbetare som kunder vilket bidrar till ett smidigt, framgångsrikt och roligt arbete för alla inblandade.”

Juryns kriterier:

Vinnaren ska uppfylla kriterierna för god kunskap och kompetens inom områdena: process, teknik, ekonomi, miljö, juridik, it, kommunikation och omvärld.

Vinnarna får förutom äran och diplom rätt att kalla sig validerad fastighetsförvaltare.