Nyheter

Angelina Berg-Martel ny tf. VD i H-gruppen Totalinstallatör

Ecoclime Group genomför förändringar i ledningen med målsättningen att öka tillväxttakten i dotterbolaget H-gruppen. Björn Westerström som lett bolaget fram till idag, lämnar plats för Angelina Berg-Martel, tidigare projektchef i Evertherm Reenergy Systems AB. Angelina blir tillförordnad VD.

– Vi ser en möjlighet att växla upp H-gruppen och som ett steg i den riktningen har vi i samförstånd kommit överens om att Angelina Berg Martel skall axla rollen som VD, säger Ecoclime Groups VD Marcus Sandlund och fortsätter: Björn har lagt en bra grund som tagit bolaget dit det är idag, och nu är det dags för nästa steg i utvecklingen. Nu för vi våra verksamheter närmare varandra och skapar synergieffekter mellan bolagen i koncernen. Vi kommer att ha fortsatt stort kundfokus med tydligare prioriteringar för att uppnå operationell effektivitet i den fortsatta tillväxtresan som ska gynna våra ägare, kunder och klimatet.

Angelina Berg Martel tillträder sin nya roll omgående. Björn Westerström kommer att vara kvar i bolaget under en överlämningsperiod för att säkerställa bästa möjliga förutsättningar för både medarbetare och kunder.