Nyheter

Niklas Simonsson återvänder till Svenska Hus

Niklas Simonsson återvänder till Svenska Hus och nu i rollen som affärsutveckling för kommersiella fastigheter. Niklas har tidigare arbetat inom uthyrning på Svenska Hus under många år men har de fyra sista åren arbetat på Vasakronan i Göteborg med ansvar för projektuthyrning inom nyproduktion.

– Det är känns väldigt bra att Niklas återvänder till oss, säger Nils Rydh, vd på Svenska Hus.

Niklas Simonsson var anställd hos Svenska Hus mellan 2007–2018 och återvänder nu som affärsutvecklingschef kommersiella fastigheter. Niklas har många års erfarenhet utav branschen inom främst uthyrning men även inom förvaltning och marknad, vilket gör hans profil perfekt för rollen.

– Jag är väldigt glad över att Niklas valt att komma tillbaka till oss. Hans kompetens, erfarenhet och personlighet gör honom till en utmärkt ledare för vår framtida affärsutveckling och ett bra tillskott i organisationen. Det är alltid kul när en gammal kollega vill komma tillbaka, det ett kvitto att vi har gjort bra saker ihop, fortsätter Nils Rydh.

Med sin bakgrund inom uthyrning och gedigna erfarenhet från åren inom fastighetsbranschen är timingen perfekt att ta sig an framtiden ihop.

– Jag är mycket stolt över att få bidra till att fortsätta utveckla Svenska Hus verksamhet och stärka vår position ytterligare på marknaden i våra tre storstadsregioner, säger Niklas Simonsson tillträdande affärsutvecklingschef för kommersiella fastigheter. Det är med stor glädje och entusiasm som jag återvänder till Svenska Hus efter fyra fina år på Vasakronan, avslutar Niklas.

Niklas tillträder sin nya tjänst 20 juni och kommer förstärka organsiationen i samtliga regioner.