Nyheter

Alf Astrup tar över ansvaret för Technopolis Kista

Alf Astrup, sedan tidigare ansvarig för Technopolis verksamhet i Oslo, tar nu också över ansvaret för verksamheten i Kista, Stockholm. Technopolis, som är en av de ledande experterna inom gemensamma arbetsplatser, köpte Kista Front 2021 och ser fastigheten som en viktig del i företagets nordiska strategi. 

Alf Astrup har arbetat sedan 2014 med att bygga upp Technopolis campus i Oslo. En erfarenhet han nu tar med sig till Stockholm för att omvandla det tidigare Kista Front till ett gemensamt arbetsplatskollektiv med fullservice-erbjudande.

– Jag har jobbat på Technopolis i Oslo över sju år och lärt mig väldigt mycket, så att få dela med mig av mina erfarenheter därifrån för att stärka vår nordiska närvaro i Sverige känns jättekul, säger Alf Astrup.

Technopolis Kista ligger strax utanför Stockholm, mitt i ett av Sveriges ledande teknikcentrum och hem för teknik- och telekomföretag och har en yta på totalt 44 500 kvadratmeter. Campuset är lättillgängligt med både bil och kollektivtrafik. Den kommande förbindelsen Tvärbanan med en station i Kista kommer att ytterligare förbättra förbindelserna till campuset.

Om Technopolis
Technopolis är experten på gemensamma arbetsplatser. Man tillhandahåller effektiva och flexibla kontor och allt som behövs därtill. Technopolis erbjuder många olika tjänster, från arbetsplatsdesign till receptions-, mötesrums-, restaurang- och städlösningar. Idag har företaget 16 campus som inhyser 1 500 företag och 45 000 anställda i sex länder inom Europa.