Nyheter

Flowscapes hybridkontor vinner affär i Indien

Flowscape växer vidare i Asien med en installation av sin ledande lösning för det nya hybrida arbetssättet.

Kunden finns i Indien och ordervärdet första året är 61,900 Euro (641,000 SEK) och därefter 48,480 Euro (502,000 SEK) årligen återkommande SaaS intäkt.

– Det nya hybrida arbetssättet, där anställda väljer att jobba hemifrån fler dagar per vecka, är en global förändring av våra arbetssätt. Den här affären, i Indien, är ytterligare ett bevis på det. Kunden väljer Flowscapes lösning för bokning av arbetsplatserboknings av konferensrum och för de anställdas planering av sin närvaro på kontoret. Det är Flowscape standardlösning, som nu finns i mer än 50 länder och där vi ständigt utökar med nya installationer” säger Peter Reigo, VD och grundare, Flowscape