Nyheter

Nominerade till Kundkristallen i fyra kategorier

När nomineringarna till Kundkristallen 2022 presenterades på onsdagen kammade Lundbergs Fastigheter hem hela fyra stycken nomineringar.
Fastighetsbolaget finns representerade i samtliga fyra kategorier i klassen 4000-10 999 lägenheter: Största lyft serviceindex, högsta serviceindex, högsta profil och högsta produktindex.
Benchmark Event arrangeras av AktivBo och uppmärksammar privata och kommunala bostads- och fastighetsbolag som via en årlig kundundersökning har utsetts till de bästa hyresvärdarna av sina hyresgäster. Lundbergs Fastigheter har både varit nominerade och vunnit flera gånger tidigare och AktivBo-undersökningen är ett viktigt verktyg i arbetet med att skapa en så bra kundupplevelse som möjligt.
– Det här känns helt fantastiskt, säger Peter Lundgren, regionchef Väst på Lundbergs Fastigheter. Våra medarbetare har kämpat enormt och jag är så imponerad över deras målmedveten och omtanke för våra hyresgäster. Trots pandemin och allt vad det innebär har vi lyckats överträffa alla förväntningar. De här nomineringarna är ett kvitto på att vi både gör rätt saker och gör saker rätt, avslutar Peter.
Benchmark Event genomförs digitalt den 10 februari.