Nyheter

Ny regionchef på Bjurfors

Bjurfors växlar upp för ytterligare expansion och fortsätter stärka sin position som landets ledande premiummäklare. Därmed tar Christina Henriksson rollen som regionchef för Bjurfors nystartade regioner Bjurfors Stockholm, Norr och Sydost.

Med en kraftfull tillväxt under de senaste åren satsar nu Bjurfors för fortsatt expansion med en organisationsförändring under januari 2022. Som en del i den ersätts Bjurfors Stockholm av tre helt nya regioner, Bjurfors Stockholm, Bjurfors Norr och Bjurfors Sydost.

Ny regionchef för dessa är Christina Henriksson, som närmast kommer från en roll som försäljningschef på Bjurfors Stockholm. På Bjurfors har hon varit sedan 2018, och i branschen sedan 2003. Kärnfrågor som står högt på agendan för Christina är en passion för processer, smartare kunskapsdelning och kvalitet i alla steg.

– Jag ser verkligen fram emot det här. Vi har påbörjat en resa mot ett tydligt mål och jag känner en stor glädje över att få vara med och driva bolaget framåt, säger Christina Henriksson.

Vägen till mäklarbranschen var inte spikrak, ursprungligen läste Christina bland annat sociologi på universitetet. Hon drevs av en stark vilja att göra skillnad. En vilja som är lika stark nu som då.

– Vi i mäklarbranschen har en fantastisk möjlighet, vi får komma in i människors liv när det bränner till och de gör sina livs viktigaste affärer. Där får vi förmånen att göra avtryck i människors liv när det spelar roll. Den möjligheten vill vi göra bästa tänkbara av.

Att Christina valt just Bjurfors varumärke är ingen slump.

– Jag har erfarenhet från många olika varumärken inom branschen. Men letade efter ett företag som på riktigt tar det här på allvar, som vill göra ett gott avtryck och skillnad för kunderna. I Bjurfors hittade jag hem.

– Christina har solid erfarenhet från branschen, ett driv och ett engagemang i allt hon tar sig för. Hon är en kraft att räkna med. Vi är stolta och glada över att hon tar steget upp som regionchef på Bjurfors Stockholm, Norr och Sydost, säger Fredrik Kullman, vd på Bjurfors Sverige.