Nyheter

Ny regionchef på Svenska Hus

Anna Hurtig har utsetts som ny regionchef och uthyrningsansvarig för kommersiella lokaler i Skåne för att leda och utveckla verksamheten där. Anna har erfarenhet av uthyrning både som fastighetsmäklare inom privata sektorn och inom kommersiellt bestånd som uthyrningsansvarig på Svenska Hus i Skåne, där hon började våren 2018.

Dessförinnan har Anna arbetat som fastighetsrådgivare på bland annat Relier Syd AB.

– Anna är en bra ledare med ett tydligt affärsfokus och det är väldigt roligt att kunna internrekrytera och ge möjlighet till att personal kan utvecklas i bolaget, säger Nils Rydh, vd på Svenska Hus.

Dessutom har hon god kännedom om Svenska Hus fastigheter, våra hyresgäster och medarbetare från tjänsten som uthyrningsansvarig.

Anna tillträdde sin nya tjänst 1 januari 2022.

– Jag ser fram emot att tillsammans med mina kollegor fortsätta utveckla regionen och leverera lokaler till våra kunder utefter deras behov. Svenska Hus är i en spännande fas och det ska bli väldigt intressant att fortsatt vara en del av bolagets framtida utveckling, säger Anna Hurtig.