Nyheter

Kommersiella Fastigheter MGS AB tar över stafettpinnen i Stockholm

Kommersiella Fastigheter MGS AB blir ny verksamhetsansvarig i Stockholm. Detta är nästa fas i den tillväxtresa som bolaget just nu genomgår. Regionansvarig blir Robert Treutiger som under sina 30 år i fastighetsbranschen, varit aktiv på Stockholmsmarknaden och byggt upp ett mycket stort kontaktnät bland nationella och internationella fastighetsbolag och investerare.

I slutet av december blev det officiellt att KF Väst med Niklas Wählisch och Bengt-Åke Harrysson i spetsen, förvärvat Kommersiella fastigheter MGS AB (KF MGS).

– Vi har sedan 2018, då vi övertog driften i Västsverige, utvecklats mycket positivt och har hela tiden haft som ambition att växa ytterligare. Nu får vi möjlighet att utveckla vårt koncept i hela landet och därmed stärka vår position på den svenska transaktionsmarknaden, säger Bengt-Åke Harrysson.

Robert Treutiger övertar rollen såsom verksamhetsansvarig i Stockholmsregionen. Robert har en lång och gedigen bakgrund inom fastighetstransaktion, rådgivning och är ett känt och respekterat namn i branschen. Under sina 30 år i fastighetsbranschen har Robert tidigare arbetat på Colliers International, Savills, Newsec, PwC och Nordier Property Advisors.

– Det ska bli väldigt roligt och jag ser fram emot att vara en del i Kommersiella Fastigheters fortsatta resa och stärka närvaron i Stockholm- och Mälardalenregionen, säger Robert Treutiger.

Kommersiella Fastigheter består av en rikstäckande organisation med kunder över hela landet. De allra flesta stora bolagen och nationella fastighetsaktörerna har sitt säte i Stockholm, att då kunna erbjuda en lokal närvaro är av största vikt för att komma nära kunden.

– Vi är ett expansivt, rikstäckande företag och har som organisation en lång historik i Stockholm. Robert är en mycket kompetent person och dessutom väldigt lätt att tycka om. Robert har stor erfarenhet av att bygga framgångsrika organisationer och har ett brett kontaktnät. Han känns därför som ett naturligt val för att ta över stafettpinnen i Stockholm från de tidigare verksamhetsansvariga i regionen, säger Niklas Wählisch.