Nyheter

SBAB ökar digitaliseringstakten

De senaste årens allt snabbare förändringstakt har gjort det ännu viktigare för SBAB att digitalisera flöden och processer i syfte att kunna leverera ett högt kundvärde genom effektiva och innovativa tjänster inom boende och boendeekonomi.

– För att leverera så bra nytta som möjligt till våra kunder är det viktigt att vi samarbetar med professionella leverantörer som underlättar vår snabba förändringstakt. Basefarms experter är kunniga och vi värdesätter deras innovativa och proaktiva arbetssätt, säger Marko Ivanic som är CTO på SBAB och fortsätter:

– Samarbetet har genom åren kännetecknats av hög driftstabilitet kombinerat med ett innovativt arbetssätt vilket gjort att Basefarms åtagande har växt. Vi ser nu fram emot ytterligare tre års samarbete.

Proaktivt och dedikerat säkerhetsteam

Inom bank- och finanssektorn är säkerhet och hög tillgänglighet avgörande för kundupplevelse och lojalitet. SBAB är en kund med mycket höga krav på tillgänglighet och säkerhet vilket Basefarm väl möter.

 – Vi upplever att Basefarm har ett attraktivt tjänsteutbud som möter våra behov och ett engagerat kundteam som möjliggör en hög och säker förändringstakt i den dagliga IT-driften säger Marko Ivanic.

Marko Ivanic framhåller även att Basefarms förhandlingsteam under ledning av Håkan Palmbäck uppskattas för deras engagemang och vilja att etablera ett modernt och framtidssäkert avtal.

Sara Murby Forste, VD Basefarm Sverige, gläds mycket åt att SBAB nu väljer att fortsätta samarbetet med Basefarm.

– Det är ett bevis för att vi lyckas leverera affärsnytta. Vårt mål är att arbeta som kundens förlängda arm och ta hand om den dagliga driften så att kunden kan fokusera på sin kärnverksamhet. Att SBAB nu väljer fortsätta sin resa med oss är ett bevis på att vi lyckats leverera en stabil tjänst som har ett stort värde.