Nyheter

Nytt samarbete: M – Volvo Car Mobility och coworking-aktören Convendum

M – Volvo Car Mobility blir ett i raden av samarbeten som kommer finnas med i förmånsprogrammet Selection som är tillgängligt för alla CONVENDUMs medlemmar.

Som medlemsföretag hos CONVENDUM får man tillgång till M:s företagserbjudande Go.

Vi är väldigt nöjda över att kunna förbättra vårt Selection-erbjudande med M som vi ser som ett optimalt tillskott då det går i linje med vår produkt om delning av tjänster. Utöver M har vi även ett flertal andra samarbeten som vi arbetar med för att kunna skapa en så optimal förmånsplattform som möjligt åt våra medlemmar där vi på så vis kan skapa ett mervärde åt våra medlemmar som dom kan ha nytta av både i företaget som privat , kommenterar Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM.

Med M får man tillgång till bil när man behöver köra utan krånglet som kommer med att äga. Boka en bil i appen, hoppa in och kör. Inga nycklar eller pappersarbete. Bränsle, trängselskatt och försäkring ingår alltid.

M är en del av Volvo Car Group och finns i Sveriges största städer.

– Vi på M är glada att kunna erbjuda våra tjänster via Convendum och deras selection-erbjudande. Det är alltid kul med nya samarbetspartners och speciellt när vi har så liknande syn på att delade tjänster är framtiden, säger Johan Ståhlberg, Sales Account Manager på M.