Nyheter

Niam tecknar avtal med Avy

Niam tecknar avtal med Avy gällande digital plattform och integrerad lösning för boendeapp – och påbörjar utrullning redan innan årets slut.

Niam är en av Nordens största privata fastighetsägare med fokus på långsiktighet. Genom ett nära samarbete med lokalsamhällenas olika intressenter på en rad orter runtom i Norden fokuserar Niam på att tillgodose hyresgästers nutida och framtida behov, och samtidigt utveckla fastigheter som bidrar till det lokala samhällets utveckling. Med Avys boendeapp vill bolaget skapa en ännu bättre boendeupplevelse för sina hyresgäster med en produkt som enkelt kan arbetas in i det externa förvaltningsuppdraget;

– Vi ser en potential i att öka kundnöjdheten över hela beståndet genom att affärsutveckla delar av vårt servicekoncept, något som vi kan göra med hjälp av Avys plattform och som i sin tur driver lönsamhet. Ett krav från vår sida är att plattformen fungerar väl med vår externa förvaltning för en så smidig implementation som möjligt och här har vi stort förtroende för Avy som har stark erfarenhet av just detta, säger Oscar Hägglund, ansvarig i Sverige för bostäder på Niam.

Tillsammans påbörjar Avy och Niam implementation redan i december 2021 då boendeappen erbjuds till knappt 1,000 hushåll i Östersund.

– Vi ser fram emot att påbörja samarbetet med Niam som genom en löpande dialog med hyresgäster och lokala samhällsintressenter fokuserar på att identifiera och genomföra förbättringar i sina fastigheter. Med vår boendeanpassade tjänsteplattform tror vi att vi kommer att kunna bidra mycket till detta fokusområde, säger Joacim Gustafsson, VD på Avy.