Nyheter

CA Fastigheter förvärvar i Jönköping

CA Fastigheter förvärvar två bostadsfastigheter i centrala Jönköping via bolagsförvärv. Fastigheterna, Klippan 3 och Klingan 4, utgörs av cirka 4 500 kvm uthyrningsbar yta där övervägande del är bostäder med 50-tal lägenheter.

– Vi är mycket nöjda att vi kommit överens med säljarna och nu lyckas förvärva två välskötta bostadsfastigheter med utvecklingspotential i mycket bra läge i Jönköping, säger CA Fastigheters regionchef Anders Gustafsson.

– I och med detta förvärv ökar vi vår närvaro i Jönköping och fortsätter på den inslagna strategin att växa i starka regionstäder. De förvärvade fastigheterna ligger i direkt närhet till ett antal av våra befintliga fastigheter vilket stärker CA Fastigheters bestånd och skapar synergier,  säger VD Andreas von Hedenberg.

CA Fastigheter AB:s fastighetsbestånd i Jönköping uppgår efter förvärvet till ca 100 000 kvm.

Köparens rådgivare i affären har varit Glimstedt Advokater i Kalmar.