Nyheter

Ny VD för Brandskyddslaget

Från och med den 15 november är Linda Lönneberg ny VD för Brandskyddslaget AB.

Martin Olander, koncernchef och tidigare VD för BSL:

– Linda är en drömrekrytering och vi är väldigt glada att hon vill komma till oss. Vi hade förmånen att ha många bra kandidater men Linda stod ut och styrelsen hade till slut inget svårt val att göra. Linda kommer in med härlig energi och lång erfarenhet av att leda. Hennes sätt och personlighet tror jag passar perfekt för att leda ett medarbetarägt företag som Brandskyddslaget.

Lindas långa erfarenhet inom bygg-och fastighetsbranschen och hennes erfarenheter från att varit med på PE:s hela resa från uppstarten fram till nu, gör henne mycket lämpad att leda ett medarbetarägt företag som Brandskyddslaget. Linda kommer närmast från uppdraget som Affärsområdeschef Infrastruktur på PE. Dessförinnan var uppdraget under många år Affärsområdeschef VVS-design inom samma bolag.

– Det känns fantastiskt roligt kliva in i Brandskyddslaget; för mig ett branschledande bolag med stort fokus på kompetens och utveckling. Jag hoppas kunna fortsätta det goda arbetet som medarbetare och ledare bedrivit under många år och samtidigt tillsammans vidareutveckla bolaget, säger Linda Lönneberg.