Nyheter

Flowscape vinner nya affärer i Nordamerika

Flowscape fortsätter sin tillväxt på den nordamerikanska marknaden. I många delstater öppnas nu kontoren upp, vilket ökar efterfrågan på smarta-kontorslösningar.

Flowscapes kontor i San Fransisco har bra inflöde av nya affärer. De amerikanska bolagen börjar nu öppna upp sina kontor i flera stater, vilket driver efterfrågan på smarta-kontorslösningar. Företagen söker digitala lösningar för ökad flexibilitet och effektivitet i samband med det nya hybrida arbetssättet, där anställda arbetar hemifrån mer än tidigare.

Konkurrensen är hård på den nordamerikanska marknaden men vi har ett mycket konkurrenskraftigt erbjudande, vilket gör att vi får mycket intresse. Framför allt är det vår förmåga att kombinera marknadens bästa användarinterface med smart teknik, för att mäta hur mycket kontoren används, som kunderna gillar. Vår förmåga att leverera en helhetslösning med både mjukvara och hårdvara är också en extra styrka, säger Magnus Arildsson, ansvarig för Nordamerika.

Flowscape kommer leverera lösningar för bokning av arbetsplatser, bokning av rum, smarta USB sensorer för arbetsplatser och rumssensorer såväl som rumsbokningspaneler.

Kort om Flowscape Technology AB:

Flowscape är ett Prop-Tech-bolag med en världsledande lösning för social distansering på kontoret, optimering av kontorsytor och en effektivare arbetsdag. Lösningen använder de senaste IoT-sensorerna och inomhuspositionerings-teknologin för att skapa en toppmodern SaaS-lösning för smarta kontor. Huvudfunktionen, Flowmap, ger företag en överblick av kontoret och möjliggör att man snabbt hittar rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor samt analys av ytornas nyttjande.

Flowscape har även ett kommunikationsverktyg för effektiv områdesspecifik kommunikation till personer i byggnaden eller personer inom ett område i händelse av en kris. Flowscape har kontor i Stockholm (huvudkontor), Sofia, San Fransisco och London.