Nyheter

Ny vd för Bjurfors Sverige

För att stärka positionen som Sveriges ledande premiummäklare samlar Bjurfors nu centrala funktioner i huvudbolaget Bjurfors Sverige. Ny vd för bolaget blir Fredrik Kullman, tidigare vd för Bjurfors Stockholm.

Mäklarföretaget Bjurfors har vuxit kraftigt de senaste åren och finns i dag på 85 kontor i Sverige och i Spanien. Bolaget närmar sig med stormsteg en miljard i omsättning och för att stötta fortsatta tillväxtambitioner inom samtliga affärsområden genomförs nu en organisationsförändring. Från och med 1 januari 2022 kommer centrala funktioner och kompetenser att samlas i huvudbolaget Bjurfors Sverige.

– Nu kan vi förbättra stödet till våra regionala bolag och franchisetagare som är och förblir kärnan i Bjurforskoncernen. Vi blir starkare och ännu mer konkurrenskraftiga, både som arbetsgivare och i vårt kunderbjudande, säger delägaren Mats Ljung.

Ny vd för Bjurfors Sverige blir Fredrik Kullman som sedan 2017 har varit vd för Bjurfors Stockholm.

– Fredrik Kullman har en lång erfarenhet av vd-rollen och en stark kompetens inom försäljning och affärsutveckling i fastighetsbranschen. Det i kombination med en bevisad förmåga att skapa resultat och tillväxt gör honom till helt rätt person att leda Bjurfors i den expansiva fas som bolaget befinner sig, säger delägaren Ola Lundqvist.

– Jag känner mig mycket hedrad och ser fram emot att få utveckla bolaget till nästa nivå tillsammans med ägarna och Bjurfors duktiga och engagerade medarbetare, säger Fredrik Kullman.