Nyheter

Ny Operativ Chef för FM/IFM på Lexium

Lexium Service Management levererar Integrerad Facility Management, vilket innebär helhetslösningar till företag och fastigheter.

Den 1/10 tillträdde Magnus Norrby som Operativ Chef för Lexium Service Management, detta i ett ytterligare steg för att stärka organisationen och möjliggöra fortsatt tillväxt inom digitalisering och systemintegration.

– Att Magnus, som även är partner i bolaget, tar huvudansvaret för vår operativa organisation är logiskt då han har lång erfarenhet inom FM och IFM och närmast varit Affärsenhetschef IFM inom Lexium, säger Niclas Brodin, VD, Lexium Service Management

– Lexium har tagit steget in i en mycket spännande tid där marknadens ögon och öron blivit mer uppmärksamma, väldigt mycket mer nyfikna och otroligt mycket mer medvetna om vikten av att skapa systematiserad kontroll över sina fastighetsrelaterade tjänster. Att, i denna tid av förändringar och möjligheter, få förmånen att leda och vidareutveckla Lexiums operativa verksamhet kan inte ses som annat än en fantastisk utmaning och en ynnest, säger Magnus Norrby, COO, Lexium Service Management