Nyheter

Flowscape vinner order i Estland för globalt bolag

Ett globalt industribolag väljer Flowscapes lösning för att stötta återgången till kontoret i Estland. Totalt ordervärde första året uppgår till 210,000 SEK med årliga SaaS intäkter på 80,000 SEK.

Kunden med mer än 18,000 anställda har valt Flowscape när de inför bokning av arbetsplatser vid återgången till sitt kontor i Estland. Även sensorer kommer användas för ytterligare funktion och att mäta och följa upp hur mycket arbetsplatserna används.

– Kunden har valt Flowscape då de vill ha den bästa lösningen både för sina anställda och för bolagets fastighetsansvariga. Det är viktigt att de anställda enkelt kan hitta och boka lediga arbetsplatser. Samtidigt som de kan planera vilken dag de kommer arbeta på kontoret, beroende på när deras kollegor väljer att vara där. Detta är enkelt gjort med Flowscapes Desk Management lösning. Då bolaget är inne i en expansion vill man även kunna få exakt information om hur mycket platserna används och om man behöver öka eller minska antal platser på kontoret. Bolaget finns på många platser i världen och vi ser goda möjligheter till expansion på fler kontor, säger Anders Malmström på Flowscape i en kommentar till affären.