Nyheter

Ny styrelseordförande till Frösö Park

Kristian Sjöström har utsetts till ny styrelseordförande för Frösö Park Fastighets AB. Han kommer bli en aktiv nyckelspelare för bolagets fortsatta resa framåt.

För att ytterligare förstärka den framgångsresa som pågått på Frösö Park sedan 2003 kommer Kristian Sjöström med bred kompetens och erfarenhet från både regionalt, nationellt och internationellt företagande att ta plats som ny styrelseordförande för Frösö Park Fastighets AB.

– Vi välkomnar Kristian med varm hand och ser fram emot att få in honom som en lagspelare i vårt starka team. Kristian kommer med sina tidigare erfarenheter att bidra med nya perspektiv och stärker oss ytterligare för framtiden, säger Fredrik Karlstedt, vd, Frösö Park Fastighets AB.

Företaget har sedan start ett långsiktigt ägande och arbetar strategiskt med sin fastighetsutveckling. Idag finns både statliga verksamheter, innovativa bolag och flertalet företag inom besöksnäring på området.

– Frösö Park har under 10 års tid utvecklats till en unik plats, tack vare starka ägarfamiljer och kunniga hängivna medarbetare. Det känns otroligt inspirerande att tillsammans fortsätta vårda och utveckla området med fokus på innovation-, test- och tjänsteföretag. Vi vill att Frösö Park ska fortsätta vara en självklar arbets- och mötesplats i Östersund, säger Kristian Sjöström, ny styrelseordförande.

– Kristian har en stark förankring i länet och vi ser fram mot att vidareutveckla Frösö Park tillsammans säger Lars Bäckvall och Marcus Lundberg, ägare av Frösö Park.

Kristian är uppvuxen och bosatt på Frösön, och har i perioder bott i såväl Mälardalen som USA. Han har gedigen erfarenhet från flera olika branscher och ledarroller, framför allt inom flyg, bank, elektroniktillverkning och som vd för Liftbyggarna AB. 2014 flyttade Kristian till Salt Lake City, Utah, och arbetade som Vice President för Doppelmayr, ett av världens största företag inom skidlifttillverkning. Idag är han verksam som konsult och projektledare samt styrelseordförande för Panthera AB och AIM Sweden AB. Kristian har maskiningenjörsexamen från KTH.