Nyheter

Ny offertsajt – Måleriexperter

Måleriexperter heter den nylanserade och nischade offertsajten som har ambitionen att bidra till en ökad standard i måleribranschen. Genom att göra en noggrann kvalitetskontroll av de företag som är anslutna till tjänsten kan slutkonsumenten känna sig trygg med de offerter man får via sajten kommer från seriösa målerifirmor.

Den dala-baserade byrån Smartproduktion som ligger bakom Måleriexperter har lång erfarenhet av att hjälpa företag inom byggbranschen att öka sin digitala närvaro, någonting som lett till många insikter om branschen. Insikten som blev startskottet till den satsning som skulle resultera i flera nischade offertsajter var att många som vill anlita företag inom byggbranschen upplever stora svårigheter med att hitta företag de känner sig trygga med. En av dessa offertsajter är Måleriexperter.

– Statistik visar att det år efter år är vanligt förekommande att konsumenter är missnöjda med hantverkstjänster i Sverige. Vår ambition är att offertsajten ska bidra till en ökad standard i måleribranschen genom att ställa höga krav på våra anslutna företag, någonting vi tycker att de flesta offertsajter på marknaden hade kunnat göra bättre i dagens läge, säger Jenny Frejvall, projektledare på Måleriexperter.

Ett framgångsrikt win-win-koncept

Måleriexperter har snabbt kommit att bli ett framgångsrikt koncept som både gynnar konsumenter och måleriföretagen. Genom att noggrant granska alla anslutna måleriföretag för att säkerställa att de arbetar fackmannamässigt, har F-skattsedel och även att man fått goda omdömen från tidigare kunder sparar konsumenterna tid genom att själva kolla upp företagen. Samtidigt blir det lättare för seriösa målerifirmor att nå ut till nya potentiella kunder.

Bild av JL G