Nyheter

Schneider Electric lanserar skräddarsydd digital portal

Schneider Electric kan nu ge de över en miljon kunder och partners som världen över loggar in på företagets webbplats se.com, en bättre digital och personligt anpassad upplevelse.

Det förbättringsarbete som påbörjades 2020 har resulterat i en portal som samlar alla tjänster och verktyg på ett ställe och förenklar för kunderna att driva affärstillväxt.

Arbetet med att förbättra upplevelsen på webbplatsen påbörjades 2020 och har lett till flera förbättringar och funktioner som hjälper Schneider Electrics kunder och partners att differentiera sig på marknaden och förenklar den dagliga verksamheten. Alla tjänster och verktyg nås numera via en enda inloggning och portalen kan anpassas efter de tjänster respektive kund använder mest.

– Vi vill tillhandahålla en effektiv onlineupplevelse dygnet runt för att uppfylla kundernas krav, säger Peter Weckesser, Chief Digital Officer på Schneider Electric. mySchneider är en grundläggande byggsten i vår strategi för digital transformation, där vi levererar högklassiga digitala verktyg och funktioner med utgångspunkt i kundernas behov.

Schneider Electric vill göra det lättare för kunderna att i sin tur arbeta effektivare med sina kunder. Bland annat genom att ge tillgång till all information på ett och samma ställe. Kunderna kan nu organisera innehållet på det sätt som passar dem bäst – visa eller dölja olika portalelement och bestämma i vilken ordning de ska visas. mySchneider ger direkt tillgång till alla resurser som kunderna behöver för att hantera sin verksamhet och kan anpassas till deras individuella preferenser.

Via mySchneider kan kunderna få tillgång till användarspecifika instrumentpaneler, ställa in meddelanden för att få information om nya produkter, programvaruversioner, webbinarier, white papers och uppdateringar av teknisk dokumentation.

Partners, bland annat distributörer, har nu en enda ingång till allt, skräddarsytt för att på bästa sätt stödja verksamheten. Det gäller exempelvis affärsmöjligheter, produktinformation, offerter, beställningar, orderuppföljning, finansiella dokument, utbildningar och partnerprogram.