Nyheter

Mockfjärds Fönster breddar sitt utbud

Nu breddar Mockfjärds Fönster sitt erbjudande till Sveriges alla husägare med högkvalitativa takskjutportar till garage.

Mockfjärds är i grunden familjeföretaget från Dalarna som sedan starten 1997 har utvecklats till Sveriges ledande fönsterbytare. Mockfjärds arbetar med helhetslösningar där de tar ansvar för hela fönsterbytet; från måttagning och planering till färdig installation av alla produkter och tillbehör.

– Vi har sett en stor efterfrågan efter att byta garageport i samband med byte av fönster och dörrar. Vi är därför mycket glada över att kunna erbjuda garageportar som lever upp till våra förväntningar – att de ska vara utvecklade och designade för att passa i våra nordiska väderförhållanden och klara hårt ställda klimat- och miljökrav, säger Mockfjärds VD Mattias Andersson.

Takskjutportar är den mest populära modellen av garageportar. Det tack vare den mycket goda isoleringen och höga säkerheten både vad det gäller klämrisk och skydd mot inbrott. Takskjutporten öppnas vertikalt och skjuts in under innertaket, vilket sparar plats både i garaget och på uppfarten. Våra takskjutportar kan monteras i alla garageöppningar och ger upp till 14 centimeter mer bredd än vipportar. Dessutom är de optimalt utrustade med permanent elastisk och väderbeständig tätning.

– Självklart kan du skräddarsy och anpassa din garageport efter behov och önskemål. Och som vanligt ingår montage i mästarklass. Enkelt, tryggt och snyggt!