Nyheter

Trumbäcken väljer HSB MälarDalarna för administrativ förvaltning

HSB MälarDalarna och Trumbäcken inleder ett samarbete kring administrativ förvaltning av Trumbäckens fastighetsbestånd på orterna Borlänge, Falun och Avesta, med drygt 1200 hyreslägenheter och 140 lokaler.

Med start 1 januari 2022 kommer HSB att ansvara för och ta hand om alla administrativa och ekonomiska frågor för Trumbäckens fastigheter. HSB kommer att sköta uthyrning, hyresavisering, fakturahantering och övriga ärenden som kommer in via mejl, telefon eller besök.

– Vi är väldigt glada över att kroka arm med en trygg och stabil partner som HSB och det ska bli spännande att se hur vi kan utvecklas tillsammans. Vi har också mycket goda erfarenheter av vårt befintliga samarbete med HSB Norr, säger Samuel Bernberg, styrelseordförande Trumbäcken AB.

HSB är mer än fastighetsbyggare och förvaltare.

– Vi är stolta över att Trumbäcken väljer oss som ny samarbetspartner här i Dalarna och vi ser fram emot ett roligt och utmanande uppdrag. Vi är båda samhällsbyggare som strävar efter att förbättra boendesituationen för olika grupper och tillsammans kan vi göra skillnad. Att dessutom kunna erbjuda våra medlemmar ett ännu större utbud av lägenheter och lokaler känns fantastiskt, säger Maria Engholm, vd HSB MälarDalarna.