Nyheter

Wood & Hill byggstartar Brf Lillhagsparken i Göteborg

Wood & Hill AB ligger bakom projektet Brf Lillhagsparken med 92 stycken bostadsrätter i parkmiljö endast 5 km från Göteborg centrum. Detta blir unikt prisvärda bostäder med mycket markkontakt och parkkänsla.

Lillhagen är sedan länge ett etablerat område med vårdinriktning. Numera finns här flera förvaltningar, privata företag, livsmedelsaffär, snickarverkstäder, trädgårdsbutik, ett museum och en större personalrestaurang med cateringtjänster.

En nybyggd förskola har precis öppnat med tillhörande lekplats och i Skogome har det nyligen byggts en ny skola (förskoleklass till skolår 6). Nu sker en förändring där området Lillhagen stegvis förvandlas till bostadsområdet Lillhagsparken. Det blir en spännande blandning mellan småskalig nyproduktion och ombyggnad av befintliga byggnader.

I Lillhagsparken får äldre byggnader sällskap av nybyggda flerfamiljshus, radhus och våra nya parkvillor. Bostäderna, mellan 2 till 4 rum och kök, byggs i två-plan utformade som parkvillor i samarbete med Bornstein Lyckefors arkitekter. Tonvikt är på markkontakt och parkkänsla där hälften av bostäderna har generösa uteplatser.

För att locka förstagångsköpare är prissättningen väldigt attraktiv där 2 rok startar så lågt som från 1 795 000 kr och motsvarande 4 rok från 2 655 000 kr.

Entreprenaden kommer att utföras av Husconcept AB.