Nyheter

Indoor Energy förstärker sin styr- och reglerverksamhet

Indoor Energy välkomnar Henrik Sahlin som ny servicechef inom affärsområdet styr- och reglerteknik, som idag har cirka 40 medarbetare. Henrik kommer att utveckla servicekonceptet inom området. Han har lång erfarenhet från styr- och reglerbranschen och kommer närmast från Nordomatic, där han var ansvarig för serviceverksamheten.

Henrik kommer att fortsätta att driva utvecklingen av service fokuserat på styr- & reglerteknik inom Indoor. Henrik har gedigen erfarenhet inom både ledarskap och styr och reglerteknik i synerhet och fastighetsteknik i allmänhet. Henrik har både varit egenföretagare och ansvarig för serviceverksamheten på Nordomatic där han senast varit anställd.

På frågan om varför Henrik väljer Indoor Energy svarar han:

– Jag uppskattar Indoors kompetens inom kyla, värme och ventilation och att företaget har en helhetssyn när det gäller energioptimering av fastigheter. Jag ser fram emot att tillsammans med kunniga och kundfokuserade medarbetare fortsätta att utmana och göra styr- och reglersidan ännu starkare och mer konkurrenskraftig.

– Fastighetsbranschen har stora möjligheter att bidra till energiomställningen Ett stabilt och hälsosamt inomhusklimat uppnås genom samverkan mellan kyla, värme, ventilation och byggnadsautomation. Genom att ta fasta på denna samverkan och genom att ha hög kompetens inom alla dessa områden, kan vi sänka energiförbrukningen i fastigheten avsevärt. Vi ökar värdet på fastigheten, förbättrar komforten för dem som vistas i den och ser samtidigt till att fastigheten lämnar ett så lågt klimatavtryck som möjligt, säger Henrik Sahlin, koncernchef på Indoor Energy.