Nyheter

Ny projektchef

Martin Jaworski har anställts som ny projektchef hos HSB Göteborg. Han har lång erfarenhet som projektledare inom fastighetsbranschen och kommer närmast från konsultbolaget Inhouse Tech.

Martin Jaworski är utbildad civilingenjör inom Väg- och vatten från Chalmers och har mångårig erfarenhet av att leda stora projekt. Att färdigställa allt från bostäder och kontor till laboratorium och logistikanläggningar har ingått i hans tidigare uppdrag.

– Vi är väldigt glad att välkomna Martin Jaworski till nyproduktionsavdelningen. Vi har flera spännande projekt på gång och Martins kompetens och tekniska kunnande kommer vi ha stor nytta av framöver. Dessutom har han jobbat som konsult för HSB och känner vår verksamhet väl, säger Ida Sundstedt, chef nyproduktion på HSB Göteborg.

På HSB Göteborg kommer han bland annat att arbeta med det kommande nyproduktionsprojektet Ramselyckan i Öjersjö, Göteborg, där HSB Göteborg planerar säljstart cirka 80 bostadsrätter sommaren 2021.

Martin Jaworski kommer närmast från en anställning på konsultbolaget Inhouse Tech, där han arbetade med projektledning på uppdrag av bland annat HSB, Vasakronan, Framtiden Byggutveckling, Chalmers Studentbostäder och Volvo. Tidigare har han arbetat på företagen Bygg-Fast och AB Consila och har mer än 15 års erfarenhet från fastighetsbranschen inom områden som projektledning, byggledning, projekteringsledning och kontrollansvarig enligt PBL.

Martin Jaworski påbörjade sin anställning hos HSB Göteborg under februari 2021.