Nyheter

Nya medarbetare till Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield förstärker bolaget genom att rekrytera Eva Sjölander och Markus Sjöström till affärsområde Occupier Services samt Linda Rosén till affärsområde Leasing. Gustaf Benndorf har även utsetts till Head of Tenant Representation.

Gustaf Benndorf, Head of Tenant Representation:

– Vi ser en fortsatt ökad efterfrågan av våra tjänster på marknaden vilket gör det fördelaktigt att även området Tenant Representation fortsätter utvecklas. Jag ser fram emot att leda vårt engagerade och drivna team som dessutom sitter på väldigt mycket kompetens och erfarenhet.

Gustaf Benndorf har arbetat på Cushman & Wakefield i 5 år och har över 20 års erfarenhet inom fastighetsbranschen. Innan Gustaf började hos Cushman & Wakefield har han arbetat på JLL och Nordier Property Advisors.

Eva Sjölander blir projektledare inom affärsområde Occupier Services med fokus på omlokalisering av kunder. Eva kommer närmast från Aventi men innan dess har hon arbetat 20 år som projektledare på Reflex Arkitekter, Ciceron Projekt och Struktur.

Eva kommer tillsammans med Åsa Björck (Head of Project & Development Service) utveckla tjänsteområdet än mer och då tjänsten växer mot kunder leverera med interna resurser.

Ytterligare rekryteringar är Marcus Sjöström som stärker upp hyresgästteamet. Sjöström har en examen inom fastighetsförvaltning, projektledning och fastighetsekonomi. Han har tidigare varit anställd på CBRE i Göteborg och kommer senast från Newton kompetensutveckling.

Leasing teamet får även ny medarbetare, Linda Rosén. Leasing teamet har under året växt med Linda Persson och Ewa Hellströmer. Linda Rosén kommer närmast från privatmäklarbranschen och har även drivit eget kontor. Linda har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2011 och har mycket goda kunskaper inom fastigheter och kundrelationer.

Linda Rosén, Leasing manager:

– Det känns spännande att komma till Leasing där jag kan nyttja mina erfarenheter och kunskaper och tillsammans med gänget bli ännu starkare på marknaden.

Johan Zahrisson, Partner och Leasing manager:

– Linda blir ett värdefullt tillskott. Hon kommer rakt in i hetluften. Ändrade arbetssätt post covid skapar stor rörlighet. Efterfrågan på bra uthyrare ökar.