Nyheter

Origo Group fastighetssatsar – knyter till sig tre fastighetsbolag

Sedan tidigare arbetar Origo Group, ett av Sveriges ledande insikts- och undersökningsföretag, med kunder som Helsingborgshem, Rikshem, Kalmarhem och Mitthem.

Nu stärker de sin position inom fastighetsbranschen ytterligare då slutit avtal med tre nya fastighetsbolag: Atrium Ljungberg, K2A och Telge Bostäder & Telge Hovsjö.

Det nya samarbetet med Atrium Ljungberg, K2A och Telge Bostader & Telge Hovsjö är ett steg i Origo Groups satsning att växa som undersökningsleverantör inom fastighetsområdet. Alla samarbeten kommer att löpa kontinuerligt och innebär att Origo Group blir leverantör av hyresgästundersökningar.

– Vi ser fram emot att arbeta med Atrium Ljungberg, K2A och Telge Bostäder & Telge Hovsjö. Genom vårt branschledande visualiseringsverktyg Livesteps kommer de i realtid att veta vad kunder tycker vilket gör att de kan agera och fokusera på rätt saker, säger Mariana Linder LaCava, affärsutvecklare på Origo Group.

– Med LiveSteps förenklar vi en viktig del av vår kundkommunikation och har möjlighet att fånga in ovärderlig input som kommer höja trivseln för våra hyresgäster, säger Henrik Nordlund, förvaltningschef på K2A.

Bild av Gerd Altmann