Nyheter

Västsvenska hyresgästföreningar: ”Hyresgästföreningen – ett sektliknande skräckvälde”

”Tyvärr är priset för att kunna arbeta ideellt inom Hyresgästföreningen att godta något vi upplever som ett sektliknande skräckvälde. Vi är mer än bara kaffekokerskor. Hyresgästföreningen är en organisation som är på väg att implodera”

Det skriver sex stycken nuvarande och före detta ordföranden i olika västsvenska Hyresgästföreningar i en debattartikel i Göteborgs Tidningen:

”Tyvärr är priset för att kunna arbeta ideellt inom Hyresgästföreningen att godta något vi upplever som ett sektliknande skräckvälde, utan rättigheter som är självklara i övriga samhället. I dag ser vi en förening och en organisation som är på väg att implodera.”

”Därför känner vi oss tyvärr nödgade att offentligt ta avstånd från hur vi behandlas inom Hyresgästföreningen.”

Läs hela debattartikeln här:

https://www.expressen.se/gt/debatt-gt/vi-ar-trotta-pa-att-tystas-inom-hyresgastforeningen/