Nyheter

Urbangreen expanderar

Urbangreen siktar på fortsatt tillväxt och geografisk spridning under 2021 och utökar därför teamet med fyra medarbetare, alla med gedigen erfarenhet från försäljning, bygg- och fastighetsbranschen.

Dessutom medför rekryteringarna att Urbangreen nu också etablerar sig i västra Sverige.

Försäljningsteamet utökas med två erfarna säljare, byggnadsingenjören Thomas Wiessner som har en gedigen erfarenhet av försäljning inom byggnadsbranschen mot entreprenörer, grossister och arkitekter samt Tobias Frisk som har med sig lång erfarenhet från försäljning av sedumtak, sedum, vattenväxtmattor och växtvajersystem.

Tillsammans ska Thomas och Tobias etablera Urbangreen i västra Sverige och utöka företagets engagemang i de södra delarna av landet.

Därtill har teamet för Projekt och entreprenad utökats med snickaren Gary Ortiz och projektassistenten Anette Eriksson. Anette har erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen, trädgård och odling.

Gemensamt för de fyra nyförvärven är deras stora intresse för klimat- och hållbarhetsfrågor och deras ambition att göra skillnad när det kommer till dessa frågor.

– Det finns inget bättre än att utöka teamet med nya drivna, engagerade och erfarna medarbetare. Att vi därtill etablerar närvaro i även västra Sverige är viktigt för vår fortsatta tillväxt. Vi hoppas att västkusten tar emot oss med öppna armar, säger Therese Lundstedt, VD