Nyheter

Bostadsrätterna uppgraderar sina medlemsförmåner

Nu uppgraderar Bostadsrätterna samarbetet med Brandskyddsföreningen respektive Secor AB efter flera års samarbete.

– Vi strävar hela tiden efter att kunna erbjuda våra medlemsföreningar så bra förmåner som möjligt. Förmåner som ska passa de flesta av Sveriges bostadsrättsföreningar, oavsett storlek eller region i landet, säger Karin Foors, marknadsansvarig på Bostadsrätterna.

E-learningutbildningen som Brandskyddsföreningen erbjuder fångar allt en bostadsrättsförening behöver veta vad gäller brandskydd såsom lagstiftningen på området och de vanligt förekommande brandriskerna.

– Vi vill att så många av våra medlemsföreningar som möjligt tar del av E-learningutbildningen för att reda ut begreppen och få en ökad brandsäkerhet i föreningen. Vi är glada att vi nu kan erbjuda våra medlemsföreningar att gå utbildningen och få hela 25 procent rabatt på ordinarie pris, säger Karin Foors.

– Våra webbutbildningar bygger på den expertis vi har skapat under vår 100-åriga historia som kunskapscentrum inom brandsäkerhet. Våra team har mångårig expertis inom brandteknisk specialistkompetens vilket gör vår utbildning till en av de bästa, säger Harald Sammer, Brandskyddsföreningen.

– Nu får alla medlemsföreningar och dess boende även hela 15 procent rabatt på ett brett utbud av Daloc säkerhetsdörrar inklusive installation av dörren. Daloc-koncernen har tillverkat och utvecklat dörrar sedan 1943 och är idag Skandinaviens ledande tillverkare av säkra dörrar. Vi på Secor är Daloc-koncernens rikstäckande sälj- och installationskedja för dörrar i flerbostadshus och vi är glada över att kunna erbjuda Bostadsrätternas medlemsföreningar denna förmån, säger Joakim Bengtsson på Secor.