Nyheter

Firesafe utökar i Umeå och Örebro

Sedan tidigare har Firesafe verksamhet i Örebro inom  affärsområdet service (aktivt brandskydd). Nu erbjuder man även passivt brandskydd i denna region. I Umeå öppnas ett nytt kontor.

Både Umeå och Örebro är regioner där det sker mycket inom byggsektorn. Både ombyggnader och nybyggnationer.

– Under 2020 startade vi upp passiv verksamhet i både Göteborg och i Sundsvall och vi kommer fortsätta vår utökning i landet under 2021. Nu ser vi fram emot att även kunna erbjuda Umeå och Örebro våra passiva brandskyddstjänster, säger Jörgen Berggren, affärsområdeschef för passivt brandskydd.

– Vi är ganska unika inom vår bransch med att vi kan erbjuda både passivt och aktivt brandskydd. För kunden kan detta innebära att man enkelt kan få ett komplett åtgärdat brandskydd i sin fastighet om man har det behovet. Vi kan även hjälpa till med brandskydd under byggtiden. Att vi växer innebär också en trygghet för kunden då vår personal kan vara flexibla mellan orterna och hjälpa varandra i projekten.

– Vi har även en stor kunskap om brandskydd i träkonstruktioner. Byggnader i trä är något som växt väldigt mycket de senaste åren och vi har fått förtroendet att brandskydda flera nybyggnationer. Nu ser vi fram emot att bli ännu större och kunna serva våra kunder på fler orter, avslutar Jörgen.