Nyheter

Svensk Fastighetsförmedlings pris Årets Ledare

Svensk Fastighetsförmedlings årliga kickoff delas priser ut till de medarbetare som utmärkt sig extra under det gångna året. Ett av det viktigaste priset går till de ledare som utmärkt sig särskilt.

2020-års vinnare är Daniel Kjörling och Johan Pålsson, Göteborg Hisingen.

2020 utmärkte sig som ett år med rekordstark utveckling inom bostadsmarknaden med ökande priser på både bostadsrätter, villor och fritidshus i hela Sverige. Men det var också ett år fullt av osäkerhet, förändrade förutsättningar och orolig marknad. Under sådana omständigheter krävs tydligt och empatiskt ledarskap, och det visades runt om i landet, men allra mest i Göteborg av Daniel Kjörling och Johan Pålsson.

Motiveringen:

”Årets ledare bidrar på ett föredömligt sätt med trygghet, delaktighet och engagemang till sina medarbetare. På ett varmt och professionellt sätt kombineras en tydlig och affärsmässig agenda med en stark känsla av gemenskap i jobbfamiljen. ”

– Vi är otroligt stolta över priset som årets ledare. Att dessutom få priset under detta märkliga år med pandemi gör oss extra stolta och visar vilket gott gäng vi har runt om oss. Vår framgång beror på en kombination av att vi två fungerar så bra ihop och kompletterar varandra och att våra medarbetare är så passionerade och professionella. De gör det lätt för oss att leda och det visar sig i resultatet. Sen kanske det låter som en klyscha men vi älskar det vi gör och har förbannat roligt tillsammans. Vi är verkligen som en stor familj på arbetsplatsen, säger Daniel och Johan.