Nyheter

Yale Doorman L3 är här

Sveriges mest sålda digitala lås har blivit säkrare än någonsin och enklare på alla vis. Ny kompakt design, smartphone-app och högre säkerhetsklassning är några nyheter. Nya ytbehandlingar ger hållbarhet och elegans för att passa Skandinaviskt klimat och formspråk. Lås upp med mobilen, kod eller använd bricka.

Nytt ekosystem skapar bekvämlighet

Yale Doorman L3 kommunicerar via Bluetooth direkt till din mobiltelefon när du är nära dörren. Det fungerar så att en Yale Connect-modul ansluts i ett eluttag nära låset som kommunicerar via hemmets WiFi-nätverk, Yale Access moln och Yale Access app i din telefon. Det innebär att låsets styrning, programmering och inställningar görs direkt i appen Yale Access. Via appen aktiveras autolåsning, du delar ut tillfälliga koder och kan enkelt släppa in besökare när du inte är hemma.

– Yale Doorman L3 har blivit både bättre och smartare. Uppkopplingen via BLE möjliggör bekväm funktionalitet som exempelvis att dörren kan låsas upp när man närmar sig låset med väskor i båda händerna, säger Niklas Ekborg, Business Manager, ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden.