Nyheter

Webbinarium med fokus på brandsäkerhet och solcellsanläggningar

Den 4:e november genomfördes BeBos och Beloks gemensamma webbinarium om Brandsäkerhet och solcellsanläggningar. Drygt 110 personer kopplade upp sig på webbinariet, där åhörarna fick ta del av ett inspirerande och faktaspäckat program.

Tillsammans med nätverkets medlemmar har Räddningstjänsten Storgöteborg utvärderat säkerhetsaspekter med fokus brandsäkerhet i befintliga solcellsanläggningar, som Johan Magnusson på Räddningstjänsten presenterade på webbinariet.

Deltagarna fick också en övergripande inblick i rådande krav, råd och rekommendationer från Maria Haegermark på CIT Energy Management. Mikael Carlson från Elsäkerhetsverket redogjorde för regelverk och standarder gällande elsäkerhet vid installation och innehav av solcellsanläggningar.

Samtliga presentationer från webbinariet spelades in och finns nu, tillsammans med övrigt material, att ta del av på BeBos webbplats: