Nyheter

Ny samhällsbyggnadsdirektör i Norrköpings kommun

Nu är det klart att Anna Selander blir ny samhällsbyggnadsdirektör i Norrköpings kommun efter Hans Revenhorn som går i pension vid årsskiftet.

– Vi välkomnar Anna Selander som ny samhällsbyggnadsdirektör till Norrköpings kommun. Vi ser fram emot hennes kunskaper inom samhällsbyggnad och långa erfarenhet av att bygga och utveckla en effektiv organisation, säger Martin Andreae kommundirektör.

Anna är i grunden civilingenjör och har en lång bakgrund från Nyköpings kommun, senast som chef för samhällsbyggnad sedan 2017. Tidigare roller som Anna har haft är som teknisk lantmätare, enhetschef för kartenheten samt som förändringsledare för samhällsbyggnad.

– Det känns fantastiskt att få möjligheten att få vara med och utveckla Norrköping. Jag ser med stor spänning fram emot att få vara med och bidra till Norrköpings stora stadsutvecklingsprojekt. Jag gillar att vara med där det händer. Jag har alltid en ambition att utveckla verksamheten med betoning på framtid. För mig är det viktigt att arbeta med kunden i fokus och att kunna erbjuda en bra service, samt ha en god dialog med medborgare och aktörer, säger nya samhällsbyggnadsdirektören Anna Selander.

Anna Selander börjar sin nya tjänst 1 februari 2021.